Hvorfor blogge?

Jeg hadde mange tanker om denne bloggen. Jeg har hatt et par blogger tidligere, men det har aldri blitt noe ut av dem. Jeg har skrivd et par innlegg, også har det stoppa helt opp. For hva skal jeg blogge om?

Jeg har egentlig veldig mye å skrive om. Jeg har opplevd mye iløpet av mitt 29 år lange liv (shit, er ikke noen ungdom lenger nei), og jeg har mange føleser og ikke minst meninger som det hadde vært så ålreit å fått delt med verden. Men tør jeg det? Jeg ser på meg selv som ei jente med bein i nesa, som tør å ytre meg om det meste, men samtidig så er det helt greit at ingen får innblikk i hva som foregår oppi detta hue. Det siste jeg vil, er å ha en "rosablogg" som kun handler om overfladiske ting. Jeg vil ha en blogg som viser det virkelige livet, som har en mening, og kanskje noe fjas og tull innimellom, for livet er jo ikke bare seriøst! ;)

Men så er det det da, hvor starter man? Hva starter man med? Hvor langt skal man gå i det personlige, og hvor mye er jeg villig til å brette ut over den derre internetten om meg selv? Og hvem har egentlig interessen av å lese dette? Og hvis jeg først begynner å skrive, så har jeg kanskje så mye å skrive om et emne at jeg aldri blir ferdig! Og superlange fordrag om det ene etter det andre, det gidder ihvertfall ingen å lese!

Jeg ønsker ikke en blogg for å få mest mulig lesere, eller være så forbanna bra på det. Jeg ønsker en blogg der jeg kan ta opp ekte, kanskje litt følsomme emner som andre kan kjenne seg igjen i. Rett og slett blogge om virkeligheten!

Jeg får gruble litt på det, rett og slett gjøre meg opp en mening, kanskje tilogmed kladde litt. Så får vi se hva det blir til.
Kanskje det blir den bloggen jeg ønsker, kanskje det ikke blir noe ut av den i det hele tatt, eller kanskje det bare blir fjas og tull. Hvem vet ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lilife

lilife

29, Eidskog

Ønsker å blogge om livet på godt og vondt.

Kategorier

Arkiv

hits